La Montserrat és Infermera Terapeuta Neural al nostre equip, amb més de 20 anys d’experiència.

És Sotsdirectora de l’Instituto de Terapia Neural (Sabadell), i Professora Coordinadora del Màster en Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal de la Universitat de Barcelona (Campus Docent Sant Joan de Déu).

Es va Diplomar en Infermeria a l’Escola Universitària de Ciències de la Salut de Manresa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ja l’any 1995 va aprendre Teràpia Neural amb el Dr. Julio César Payán de la Roche, referent de la Teràpia Neural a Llatinoamèrica, amb qui va estar per primera vegada a Popayán (Colòmbia) l’any 1999.

I els anys 1997 i 1999 va fer formació en Teràpia Neural amb el Dr. Jörgen Huneke, referent de la Teràpia Neural a Alemanya, a Bad Meinberger (Alemanya).

L’any 1995 va completar els 3 nivells de formació en Teràpia de les Zones Reflexes dels Peus, a l’Escola Espanyola de TZRP Hanne Marquardt.

Al llarg de la seva carrera professional, ha impartit diversos Cursos de Teràpia Neural per a Llevadores i  ponències a Congressos Nacionals i Internacionals de Teràpia Neural.

És la Presidenta de l’Associació d’Infermeria de Teràpia Neural.

La Montserrat és una enamorada de la seva feina, li encanta estar en contacte amb la natura, cuinar, cosir, i riure.

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.